LICA

Vi coachar dig till en balanserad hälsa och livsstil.

VARFÖR PALEO-KOST?

_________________________________________

”Paleo”- paleotisk näringslära. Under miljontals år levde människan som jägare och samlare. Våra gener har därför utvecklat sig och anpassats till den mat vi haft tillgång till. Innan jordbruket och all processad mat gjorde sitt intåg. Det är den kost vi är konstruerad för och av, vår ”ursprungs-mat”!

 

Samhället idag.

 

Vi lever längre men mår vi bättre? Är vi friskare? Är vi lyckligare?

Vardagsohälsa är ett lättare symptom som man ofta inte söker sjukvård för. För många en norm i vardagen, Trött, sliten- uppblåst och ont i magen, dålig hy, stressad, med flera obalanser.

Välfärdssjukdomar var med all sannolikhet mer sällsynta hos våra förfädrar och förekommer inte idag hos naturfolk utanför det moderna samhället.

Ohälsa och sjukdom är dina geners svar på nya miljöfaktorer och moderna mat som vi inte är anpassade till.

 

Vem är du?

 

Vem är du? Hur ser din miljö och vanor ut? Skulle du vilja att nånting var bättre och annorlunda? Vi vill vill hjälpa dig att hitta verktygen för att din hälsa ska vara den du vill att det ska vara.

Det är här alla får olika verktyg för att lyckas uppnå sina önskemål, för att anpassas till sin miljö och livsstil. Varje individ är olik den andra, lever i olika miljöer, vill uppnå olika, vill prestera olika.

 

Vi är idag ett nystartat företag och i starten av denna spännande resa. Vi har båda andra jobb i grunden och med tiden så jobbar vi att utveckla detta företag. Vi kommer nu till en början jobba på sidan av våra andra jobb med, föreläsningar om kost-och hälsa, och individuella kostråd efter dina önskemål. Det kan vara anordnade föreläsningar eller kanske ni är en grupp som vill ha en anpassad föreläsning hemma utifrån er egna önskemål?

 

 

Ni är hjärtligt välkommen att höra av er till oss, vi ser fram emot denna resa tillsammans, med dig, mot ett friskare samhälle och skönare liv.

 

Copyright © All Rights Reserved

Caroline Larsson

Avesta

 

 

Linda Johansson

Sandviken